Lichtervaring: "Zéér aangenaam en bijzonder"

Om een beeld te schetsen van wat je ongeveer van Lucia N°03 kunt verwachten, beschrijven we ervaringen van mensen die reeds een sessie met Lucia hebben ondergaan. Lees hier hoe een lichtreis bij Arnout opmerkelijke effecten heeft gehad.

De setting

Arnout: "Door de verhalen van het Lichtreis team leek het mij bijzonder om een lichtreis te ervaren. Na plaatsgenomen te hebben op een comfortabele ligstoel, ontving ik uitleg over wat mij stond te wachten en werd in enkele minuten eerst getest of ik de lichtreis wilde ondergaan. Mijn antwoord hierop was positief. Laat maar komen."

De lichtreis

"De start van de volledige lichtreis was wat onwennig. De koptelefoon met klassieke muziek was aangenaam, maar in eerste instantie kwam het licht, kleur rood, een beetje beklemmend over. Gaandeweg veranderde deze kleur in allerlei andere kleuren, welke overgingen in een prachtig helder licht, waarin je je als het ware in opgenomen voelde, oftewel één met het licht. Na ongeveer een half uur hoorde ik in de verte mijn naam roepen, wat helaas inhield dat de reis ten einde was."

De effecten

"Mijn slotconclusie was dat ik de lichtreis als zéér aangenaam en bijzonder had ervaren. Verder had ik op dat moment niet het idee dat het enige invloed op mij had gehad, maar enkele dagen later bemerkte ik het volgende. Voor mijn werk is het handig om snel te kunnen hoofdrekenen. Helaas was, door langdurige stress, mijn concentratievermogen sterk verminderd en ging mij het hoofdrekenen niet meer als vanzelfsprekend, makkelijk af. Het eerstvolgende gesprek na de lichtreis, waarbij berekeningen gemaakt moesten worden, bemerkte ik dat het hoofdrekenen weer als vanouds ging. Eén maand later is nog steeds mijn concentratie en rekenvaardigheid niet afgezwakt. Dit vraagt wellicht om herhaling van lichtreizen, maar daar zie ik graag naar uit!"

© Lichtreis.nl – Above The Radar. Dit artikel is auteursrechtelijk beschermd!