Lichtervaring: "Waardering voor het leven"

Om een beeld te schetsen van wat je ongeveer van Lucia N°03 kunt verwachten, beschrijven we ervaringen van mensen die reeds een sessie met Lucia hebben ondergaan. In het eerste deel van deze reeks spreekt Jurgen over zijn lichtreis en over wat hem het meeste is bijgebleven: “Waardering voor het leven”.

De setting

Jurgen: "Mijn eerste lichtreis vond plaats op uitnodiging van Engelbert en Dirk, die naar Amsterdam waren gekomen met de intentie hier een eerste lichtreisportal te openen. In de hotelkamer was Lucia N°03 al voor mij geïnstalleerd, dus de sessie kon vrijwel meteen beginnen. Na een korte eerste check van ongeveer een minuut, kreeg ik in vijf minuten de drie intensiteiten te zien, waarvan de derde mij het meest aansprak. Dit bleek de meeste intense variant te zijn die de meest psychedelische ervaring geeft. Fasten your seatbelts, dacht ik. Mijn lichtreis kon beginnen."

De lichtreis

"Terwijl ik de wereld achter Lucia met alle vormen en kleuren aanschouwde, had ik voornamelijk het hele sterke besef hoe bijzonder en ingenieus het leven wel niet is. Het besef dat hetgeen je ziet wanneer je Lucia N°03 ervaart, onderdeel is van dezelfde intelligentie die achter het leven zit, gaf een heel speciaal gevoel. De lichtreis was voor mij echt een moment om het leven en 'het brein' volledig op waarde te schatten. Wow, het leven is mooi."

"Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de kans is dat mensen die een zelfmoordpoging hebben gedaan en in 'het licht' zijn geweest nogmaals een zelfmoordpoging doen, vrijwel nihil is. Wat ik me kan voorstellen is dat contact met de broncode achter het leven, de waardering voor het leven zoals we dat dagelijks ervaren, bewust of onbewust, verhoogt. Dat je met Lucia zo makkelijk toegang krijgt tot deze dimensie is simpelweg fantastisch."

De effecten

"Direct na de sessie voelde ik me ontzettend scherp, geïnspireerd en doelgericht. De sessie heeft zonder twijfel een grote rol gespeeld in mijn leven de afgelopen maanden, met name op creatief vlak waar ik op een aantal momenten het gevoel van de sessie terug kon halen en zo oplossingen vond waar ik naar op zoek was. Verder was de hoeveelheid synchroniciteit dat plaatsvond in de dagen en weken na de sessie ongekend. Tot slot is het idee wat ik voor de sessie al had, namelijk dat het licht een grote rol in mijn leven gaat spelen, alleen nog maar sterker geworden. Lichtreizen is één van de meest fascinerende fenomenen waar ik ooit mee in aanraking ben geweest."

© Lichtreis.nl – Above The Radar. Dit artikel is auteursrechtelijk beschermd!