Lichtervaring: "Een wonderbaarlijke ervaring"

Om een beeld te schetsen van wat je ongeveer van Lucia N°03 kunt verwachten, beschrijven we ervaringen van mensen die reeds een sessie met Lucia hebben ondergaan. In het tweede deel van deze reeks spreekt Lisanne over haar lichtreis tijdens het eerste Lichtreis Evenement.

De setting

Lisanne: "Op zondag 22 september heb ik mijn eerste lichtreis mogen meemaken. Na een hartelijk ontvangst werd ik naar een indrukwekkende tipi geleidt waarin ik mocht plaatsnemen. Daar werd ik begeleid door een vriendelijke wetenschapper en om me te laten wennen aan Lucia onderging ik eerst enkele 'proefminuten' met zwakke pulseringen van licht. Na deze eerste minuten begon de echte lichtreis."

De lichtreis

"De lichtpulseringen die de lamp uitzond werden intenser en via een koptelefoon werd dromerige, ritmische muziek afgespeeld. Ik werd direct overvallen door een grote ontspannenheid waarbinnen ik me tevens geconcentreerd voelde. Achter mijn gesloten oogleden zag ik de mooiste, vaak symmetrische kleurpatronen langskomen. De kleuren die in deze patronen domineerden wisselden elkaar steeds af. Soms liepen de kleuren door elkaar heen of gingen ze zo snel in elkaar over dat ze bijna niet van elkaar te onderscheiden waren. Soms leek het ook of bepaalde patronen terugkwamen. Een heel fijn 'kleurthema' vond ik wit/goudachtig. Ik had een paar momenten waarin het leek of ik ondergedompeld werd in een met licht overgoten hemel met een warme zonnestalen. Deze ging weer over in een soort kleurentunnel waarin razendsnel allerlei patronen en tinten voorbij kwamen."

"Na een tijdje verwonderd 'toekijken' en ben ik een beetje gaan experimenteren met mijn waarneming. Ik probeerde bepaalde kleuren terug te laten komen door me erop te concentreren. Ook probeerde ik de plek van waaruit ik de patronen waarnaam te verschuiven. Ik merkte dat ik meer afstand kon nemen of dat ik juist dichterbij kon komen en mijn aandacht kon laten overspoelen in de schoonheid. En als ik een bepaalde kleur wilde zien, dan kwam deze meestal ook. Pas na mijn reis hoorde ik dat de lamp geen kleuren uitzond, maar slechts frequenties en dat de hersenen de kleuren zelf aanmaken."

De effecten

"Al met al was het een heerlijke, wonderbaarlijke ervaring. Een fijne bijkomstigheid was dat ik gedurende de lichtreis voortdurend heerlijke tintelingen langs mijn schedel voelde, alsof ik via het licht gereinigd werd en nieuwe energie kreeg. Terwijl ik voor de reis een tikkeltje moe was, voelde ik me na de reis ontzettend blij en weer volledig opgeladen."

"De week die erop volgde was ook een goede week waarin veel leuke dingen zijn gebeurd. Mijn activiteiten gingen makkelijker en ik heb plotseling, na maanden zoeken, een goedbetaalde/geweldige baan gevonden. Ik heb het idee dat de lichtreis hiermee te maken heeft. Ik ben het team van Lichtreis.nl, de wetenschappers en iedereen die heeft meegeholpen met de ontwikkeling van Lucia N°03, heel erg dankbaar."

© Lichtreis.nl – Above The Radar. Dit artikel is auteursrechtelijk beschermd!